Ro

En

poza_1 poza_2 poza_4 poza_3 poza_5
Zambetul dvs. este important pentru noi!... Tratamente dentare corecte si comfortabile... Intreaga gama de tratamente pentru toate varstele... Zambetul are uneori nevoie de ortodont... Afla tot ce vrei sa stii despre implantologie...

PROFILAXIA

Fluorizarea dentara
  Caria dentara de smalt, in stadiile incipiente , localizata pe suprafetele netede ale dintilor, este considerata in prezent vindecabila, prin remineralizare. Ca agenti de remineralizare se pot folosi substante care contin fluoruri sau compusi pe baza de calciu si fosfor. Smaltul devenit poros datorita atacului acid, acumuleaza fluorul aplicat local si se formeaza astfel la nivelul lui cristale rezistente si stabile de fluorapatita.  
    Detartraj cu ultrasunete
  Depozitele de tartru reprezinta acumulari de resturi alimentare vechi, inchise la culoare.Sunt inestetice si se pot indeparta usor folosind aparatul de detartraj cu ultrasunete, care asigura o curatare completa a depozitelor, chiar si a celor foarte aderente. Se realizeaza la o intensitate corect dozata pentru a nu afecta structura dintelui. Detartrajul nu are numai scop estetic, ci asigura o indepartare a factorului principal care duce la imbolnavirea parodontiului marginal (acesta este ansamblul format din gingie , osul ce inconjoara radacina dentara si ligamentele ce sustin dintele in os).Tartrul reprezinta un depozit de flora microbiana foarte agresiva care provoaca aparitia parodontopatiei marginale.
   ProphyJet sau Air Flow
  Este un dispozitiv pentru profilaxia dentara , care utilizeaza apa , aer si pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a indeparta petele, placa dentara si depozitele moi de pe suprafetele dintilor. Datorita pulberii usor abrazive de bicarbonat, se realizeaza in acelasi timp si lustruirea suprafetelor igienizate. Cu ajutorul lui se indeparteaza complet si eficient coloratiile extrinseci ale dintilor (naturali sau artificiali), determinate de cafea, tutun, vin rosu, alimente colorate, ceai negru. Procedurile sunt lipsite de riscuri si nu au efecte secundare de nici un fel asupra gingiilor sau dintilor dumneavoastra. De aceea este metoda cea mai recomandata in igienizarea lucrarilor pe implante.